Mijn naam is Inge Knetemann-van den Doel en ik woon in Sommelsdijk (Goeree-Overflakkee). Ik ben getrouwd met Bart en samen zijn wij de trotse ouders van onze zoon Boaz (4) en dochter Emma (0). 

Glutenvrij dieet

Sinds augustus 2016 eet ik volledig glutenvrij. Na een lange tijd met veel migraine, vermoeidheid en buikpijn kwam ik er achter dat gluten de boosdoener waren. Niet eens zo gek als je bedenkt dat mijn oma coeliakie heeft. Als klein meisje wist ik al snel wat een glutenvrij dieet inhield. Oma maakte haar eigen brood, kreeg met gourmetten een apart setje pannen en was heel secuur met alles schoonmaken. Maar toen ik zelf geen gluten meer mocht eten, was dat toch even wennen. In het begin lijkt het of niks meer mag en smaakt alles wat flauw en droog. Na een tijd wen je eraan, hoef je niet meer zo te zoeken in een supermarkt en heb je een ingrediëntenlijst binnen 5 seconden gescand op gluten.

Glutenvrij bakken

Bakken is al van kleins af aan een hobby van mij geweest en inmiddels kan ik met glutenvrije ingrediënten heerlijke dingen maken. Van koekjes tot monchoutaart en van eierkoeken tot tiramisu. Er zijn dan nu ook bijna geen producten meer die ik nog mis uit de glutenvolle tijd. Wat ik soms nog wel mis, is de onbezorgdheid. Ergens spontaan blijven eten of een maaltijd thuis laten bezorgen is een stuk lastiger geworden.

Glutenvrije dromen 

En dat bracht ons op het idee om Glutenvrije dromen te beginnen. Een bedrijf waar ik mijn passie voor bakken en mijn glutenvrije dieet kan combineren. Maar ook waarmee ik andere glutenvrije mensen kan laten genieten van mijn baksels. Een website waar je alles kan kiezen zonder je zorgen te hoeven maken over je dieet. Waar alle producten glutenvrij en sommige ook lactosevrij zijn. Dus kies, bestel en genieten maar!
 
 

© 2020 - 2024 Glutenvrije dromen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel