Op deze pagina kun je de antwoorden op de meest gestelde vragen vinden.

Staat uw vraag er niet tussen? Stuur dan een berichtje naar info@glutenvrijedromen.nl.

 

Is alles wel echt glutenvrij? Dit is waarschijnlijk de meeste gestelde vraag en dat begrijp ik volkomen. Er is niets zo onzeker als je glutenvrije dieet uit handen geven en er op kunnen vertrouwen dat alles wel goed gaat. In de keuken van Glutenvrije dromen werk ik uitsluitend met glutenvrije producten, liefst voorzien van een glutenvrij logo. Producten waarop staat dat ze sporen kunnen bevatten gebruik ik dus niet! De keuken wordt voor, tijdens en na het bakken zorgvuldig schoongemaakt. Daarnaast zijn onze ovens 100% glutenvrij.

 

Zijn de producten ook lactosevrij? We zijn eerst begonnen met alleen maar glutenvrije producten. Maar omdat ik merkte dat de combinatie van glutenvrij en lactosevrij vaak voorkomt, ben ik opnieuw gaan kijken naar de recepten. Een deel van de producten is inmiddels lactosevrij te bestellen. Kijk hiervoor op de pagina 'Lactosevrij'.

 

Kan ik de producten invriezen? Bij een aantal producten kan dit zeker. Bij elk product kun je onderaan de pagina het bewaaradvies vinden. Na het invriezen is het ongeveer 3 maanden houdbaar.

 

Kan ik mijn bestelling als cadeau opsturen? Wat leuk dat u iemand met onze glutenvrije producten wilt verrassen! Kies het product en vul bij het bestelformulier het afleveradres in van de persoon naar wie u het cadeau wil sturen. Maak de verrassing compleet met een kaart uit de categorie 'Cadeau'. Schrijf in het tekstveld uw naam of een leuke boodschap en dan schrijf ik dit op de kaart.

 

© 2020 - 2024 Glutenvrije dromen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel